reconnective_healing[1].jpg heic0910h[1].jpg img_0319(1).jpg


Poslanstvo

 

Ob smrti ni vsega konec;

Takrat le izstopimo iz fizične oblike

In vstopimo v duhovno sfero,

Ki je naš pravi dom.

Smrt je vrnitev domov.

Stephen Christopher

 

Poslanstvo Pogrebne službe TIŠINA je, da poleg tehnične izvedbe žalne slovesnosti, svojcem nudimo vso razumevanje in s tem čustveno podporo ob slovesu dragih oseb. Naročilo storitev v Pogrebni službi TIŠINA torej še posebej priporočamo vsem, ki verjamete, da ljudje nismo samo fizično telo, ki s smrtjo izgine, ampak je naša duša nesmrtna. Vsem, ki verjamete v to, zagotavljamo, da bomo z dušo, vam drage osebe, vzpostavili ljubeč in spoštljiv odnos, ter ji s tem pomagali pri prehodu v drugo dimenzijo bivanja. S tem dejanjem, ki je sicer zelo neoprijemljivo, pa se razlikujemo od ostalih pogrebnih služb.

 

Ker storitve opravljamo s spoštljivostjo in ljubeznijo, se iskreno priporočamo, da se v trenutku smrti, obrnete na Pogrebno službo Tišina ter Cvetličarno Iris.

 

Poslanstvo  Cvetličarne IRIS je tudi, da  cvetlične aranžmaje, s katerimi je okrašena žalna vežica, izdelamo z največjo mero ljubezni in pridihom umetnosti. Z lepoto aranžmajev tako lahko, vam dragi osebi, ki zapušča bivanje na Zemlji, prenesete še zadnje sporočilo, da bodo s prehodom v drugo dimenzijo bivanja, s seboj odnesli vso lepoto, ki so jo doživljali na Zemlji.

 

IRIS&TIŠINA d.o.o.              tel 03/897-0002

Mljač Matej                             041/682-369

Prešernova 7b

 

 

potw1150a[1].jpg heic0619a[1].jpg