img_0585.jpg img_0565.jpg img_0062.jpg


Poslanstvo cvetličarne Iris

 

 

V našo cvetličarno IRIS na Prešernovo 7b v Velenju, pa vas seveda vabimo ob vseh veselih dogodkih v vašem življenju.

Sveže cvetje je osnova za kvalitetne darilne aranžmaje. Pri izdelavi cvetličnih aranžmajev dajemo krila domišljiji, zato lahko v Iris pridete po aranžma za vsako priložnost:

-       za darilo (za rojstni dan, ob rojstvu, ob obletnici, za opravljen izpit, maturo, diplomo,...)

-       za zahvalo; ob trenutkih, ko vas preplavi hvaležnost, da imate prijatelja, ljubečo soprogo, čudovitega otroka, lahko vašo besedo HVALA TI, izrazite s cvetom, šopkom, majhno pozornostjo,...

-        za lepše počutje...

 

Poslanstvo Cvetličarne Iris je, da cvetlične aranžmaje, s katerimi je okrašena žalna vežica, izdelamo z največjo mero ljubezni in pridihom umetnosti. Z lepoto aranžmajev tako lahko, vam dragi osebi, ki zapušča bivanje na Zemlji, prenesete še zadnje sporočilo, da bodo s prehodom v drugo dimenzijo bivanja, s seboj odnesli vso lepoto, ki so jo doživljali na Zemlji.

Naša želja je, da CVETLIČARNO IRIS obiščete ob vseh priložnostih, torej tudi takrat, ko začutite zgolj potrebo, da si osvežite vašo energijo s pogledom na lepoto cvetja in s tem preženete skrbi in utrujenost, ki se je v vas nabrala skozi dolgi delovni dan. Mogoče pa boste za dvig razpoloženja potrebovali samo ENO DIŠEČO VRTNICO, ki bo v vaš dom prinesla svežino in pridih življenja.

 

V Cvetličarni Iris pa sprejemamo tudi:

 -       Naročila za poročne aranžmaje (poročne šopke, naprsni šopki, okrasitev poročne

 -       dvorane, avtomobilov,...)

 -       Naročila za zasaditve cvetličnih korit v podjetjih (poslovnih prostorih),

 -   Novoletne okrasitve

 -       Urejanje izložb

 -    Dostava cvetja

 

vsega_019.jpg 3366951263_6309191bae_z[1].jpg