img_0081.jpg img_0098.jpg img_0121.jpg


Poroke

 

Kadar se dva odločita, da bosta svojo ljubezen okronala s poroko, nam je v veliko čast, če se ženin in nevesta odločita za naročilo poročnih aranžmajev v cvetličarni IRIS.

Ob takih priložnostih namreč v naši cvetličarni proslavljamo, saj smo navdušeni, da nam je dana priložnost, da smo lahko del teh lepih, veselih in dragocenih trenutkov. Potrudimo se, da čiim bolj prisluhnemo ženinu in nevesti, da lahko iz njiju črpamo navdih ter tako ustvarimo aranžmaje, ki izžarevajo lepoto in ljubezen, ki sije iz mladoporočencev.

V cvetličarni IRIS torej sprejemamo naročila za aranžiranje celotnega poročnega obreda, ki vključuje:

·      Poročni šopek

·      Naprsne šopke

·      Okrasitev avtomobilov

·      Okrasitev cerkve

·      Okrasitev poročne dvorane.

Vsak človek nosi v sebi posebno lepoto, ki jo zunanji svet zelo redko opazi. Poročni dan pa je eden izmed tistih trenutkov, ki ljudi predrami iz vsakodnevne rutine, saj svetloba, ki jo izžarevata mladoporočenca osvetli to lepoto, da lahko zažari v vsej svoji veličini. To lepoto ima v sebi tudi cvetje, zato na poroki simbolično predstavlja ravno to žarečo notranjost in veselje mladoporočencev, ki si jo želita deliti z ljudmi, ki jih imata rada.

Izbira cvetja in okrasitev poročne slovesnosti torej veliko pove o občutkih, ki jih na ta dan občutita mladoporočenca. In v naši cvetličarni nam je najpomembnejše, da umetnost, ki jo izražajo aranžmaji v ljudeh prebuja energijo, v kateri se občuti lepota, ki jo imajo v sebi, da jo lahko podelijo z mladoporočencema. S tem postane poročni dan resnično poseben, nepozaben in večni izvir, iz katerega lahko partnerja vedno znova črpata navdih za rast v ljubezni, ki ju je združila. 

 

img_0125.jpg